tiskové zprávy

Zlatá medaile pro modernizovanou PROXIMU

4.4.2022

Úspěšnou premiéru má za sebou inovovaný model PROXIMA. Společnost ZETOR oficiálně představila novinky v této modelové řadě třetí březnový týden na veletrhu v polských Kielcích. Prezentaci na výstavě zajišťovala dceřiná společnost ZETOR Polska Sp.z o.o. Premiéra modernizované PROXIMY se setkala s velkým zájmem médií i veřejnosti. Třešničkou na pomyslném dortu pak bylo získání Zlaté medaile. Ta byla udělována nejlepším produktům, které se na veletrhu prezentovaly. PROXIMA je dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších traktorů na polském trhu.

27. ročník zemědělského veletrhu Agrotech se konal od 18. do 20. března. Jedná se o největší zemědělskou halovou výstavu v Polsku. Jako každý rok se veletrhu zúčastnily zemědělské firmy z celého světa, které představily traktory, kombajny, sadové stroje, obilná sila, hnojiva a další zemědělské stroje a vybavení. V 9 halách vystavovalo 350 firem z 11 zemí a zabraly tak 30 tisíc metrů čtverečních výstavních prostor. Tato událost má již tradičně v zemědělství velký ohlas. Během tří dnů navštívilo veletrh Agrotech téměř 50 tis. návštěvníků.

Traktory ZETOR PROXIMA vždy patřily k univerzálním a spolehlivým pomocníkům. Modernizovaný model v tomto na své předchůdce navazuje, a navíc přináší několik inovací a funkčních vylepšení, které zákazník jistě ocení. Inovace modelových řad vždy vychází z požadavků našich zákazníků a kladou si za cíl poskytnout maximální komfort a vyšší užitkovou hodnotu traktoru. Ocenění Zlatou medailí nás nesmírně těší, potvrzuje to vysokou úroveň našich traktorů a jejich popularitu,“ vysvětluje Dominik Moser, marketingový manažer společnosti ZETOR TRACTORS.

K zákazníkům zamíří modernizované PROXIMY na konci tohoto roku. Největší změnou u inovovaných modelů je nový čtyřválcový přeplňovaný motor Deutz o výkonu 97–125 koní, který splňuje emisní normu Stage V. Více informací o vylepšeních naleznete zde. Kromě zmíněné PROXIMY se ZETOR na veletrhu prezentoval modely ZETOR MAJOR CL 80, ZETOR FORTERRA CL 120, ZETOR FORTERRA HD 150 a ZETOR PROXIMA CL 110 s čelním nakladačem ZETOR SYSTEM. Nechyběl ani nejsilnější model z portfolia značky, ZETOR CRYSTAL HD 170.

Traktory jsou pro návštěvníky vždy tím největším lákadlem. Kromě nich však na výstavě nechyběl ani stánek s našimi reklamními předměty. Fanoušci značky ZETOR tak měli možnost pořídit si domů suvenýr na památku. Jsme moc rádi, že jsme se mohli opět potkat s tolika příznivci ZETORU. Zároveň se těšíme na setkání na dalších akcích, které v Polsku letos plánujeme. Například nás můžete vidět v září na Agro Show v Bednarech, jedné z největších venkovních výstav ve střední Evropě,“ uvedl za společnost ZETOR Polska Robert Szewczyk.

PR & komunikace

zmedia@zetor.com