tiskové zprávy

Čtyři živly, pátý ZETOR. Limitovaný kalendář přináší nové téma

22.11.2021

S koncem roku se všichni fanoušci, zákazníci a příznivci značky ZETOR mohou těšit na dvojici jedinečných kalendářů, jejíž tradici brněnská značka zahájila v roce 2009. Od té doby každý rok společnost pravidelně připravuje kromě produktového kalendáře s aktuálním modelovým portfoliem také limitovanou edici pro sběratele, ve které se snaží originálně vyjádřit klíčové vlastnosti a jedinečnost značky ZETOR.

Hlavní myšlenkou limitované edice ZETOR kalendáře pro rok 2022 jsou čtyři přírodní živly. Tím pátým je v příběhu traktor. „ZETOR má v sobě sílu všech živlů, dokáže ji vybalancovat a využít v pravou chvíli. Je stále v pohybu a za všech podmínek v souladu s přírodou,“ přibližuje koncept kalendáře Dominik Moser, marketingový manažer společnosti ZETOR TRACTORS a.s. Fotografie podle něj mají v člověku zanechat pozitivní a příjemný vizuální dojem, okrajově se dotýkají i téma mindfulness. „Snažíme se apelovat na to, aby se člověk na chvíli zastavil, vnímal, že vše je spojené se vším právě teď a tady. Aby se naladil na to, co mu přináší radost a dovolil si užít každý okamžik svého života. A to dokonce i během práce s našimi traktory,“ doplňuje Moser.

kalendář voda

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. pro rok 2022 posunula i koncept produktového kalendáře. Dvanáct kalendářních měsíců, dvanáct unikátních fotografií současného produktového portfolia traktorů ZETOR při práci v reálných podmínkách. A k tomu navíc dvanáct příběhů. „Každý traktor v kalendáři má svého spokojeného majitele a ten se podělil o svůj příběh. My tyto příběhy přinášíme ve formě brožury, která je doplněná o další fotografie. Spolu s produktovým kalendářem 2022 tak tvoří nedělitelnou součást a pomáhá upevňovat tvrzení, že traktor je pro mnohé skutečně ZETOR,“ vysvětluje Dominik Moser. Fotografie byly pořízeny v průběhu celého roku, a to nejen na domácí půdě, ale také v Polsku, Litvě nebo na Slovensku.

kalendář září

Kalendáře jsou dostupné v dealerské síti ZETOR TRACTORS a.s. či v Zetor Gallery, která se nachází přímo v brněnském areálu firmy. Lze si je také objednat na oficiálním e‑shopu ZETOR.

PR & komunikace

zmedia@zetor.com